+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
Solutions

BL*Mural Master

BL*Mural Master

Haal het beste uit je online werksessies met Mural

Online werksessies zijn niet meer weg te denken sinds corona. Toch zien we veel organisaties worstelen met de vraag hoe je een online workshop opzet die écht werkt en waarde toevoegt. Bij Beautiful Lives maken we al jaren gebruik van online samenwerkingsplatform Mural. Mural maakt onze online workshops net zo speels en inspirerend als onze face-to-face sessies.

We zetten onze kennis en ervaring met Mural en co-creatie graag in om ook jouw online workshops effectiever en sprankelender te maken. We helpen je met het opzetten en faciliteren van je eigen Mural-sessies. Met onze training en templates kun je in no-time zelf aan de slag.

Aanpak

Je kiest zelf welke ondersteuning het beste bij jouw organisatie en behoeften past. Je krijgt direct toegang tot al onze documentatie en templates. We bieden een lichte versie aan om mee te starten, maar kunnen je ook ondersteunen bij het organiseren van een grote workshop.

Zo zien onze pakketten eruit:

BL*Kickstart Package

  • Je krijgt een training van een dagdeel en een platform-manual, zodat je optimaal gebruik kunt maken van Mural.
  • Je krijgt toegang tot een business Mural-account, inclusief een groot aantal ready-to-use Beautiful Lives templates.

Mural support op maat

  • Voor grotere workshops ontwikkelen we een aanpak op maat.
  • Je kunt kiezen uit diverse opties, waaronder een training in het zelf maken van een Mural. Daarbij kun je eventueel een licentie afnemen en toegang krijgen tot de door ons ontwikkelde templates.
  • Het is ook mogelijk om samen met ons je workshop te houden. Wij bereiden de workshop in overleg voor en co-faciliteren de Mural-sessie.

Impact

Het platform van Mural helpt je op een nieuwe, creatieve en sprankelende manier op afstand samen te werken. Door gebruik te maken van Beautiful Lives’ jarenlange ervaring met Mural, kun je snel zelf aan de slag om een professionele online sessie neer te zetten. Met onze bewezen creatieve opdrachten op Mural, haal je het beste uit je collega’s en klanten. Je verzamelt snel en gemakkelijk waardevolle input voor je project of plan van aanpak.

Meer weten? Neem vooral vrijblijvend contact met ons op.

Like what you see?

Bekijk alle solutions

Solutions