+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
Solutions

BL*Mural Master

BL*Mural Master

Haal het beste uit je online werksessies met MURAL

Online samenwerken heeft tijdens de coronapandemie een hoge vlucht genomen. Toch zien we dat er nog veel vraagtekens staan bij hoe je een online werksessie nou écht waardevol maakt. Bij Beautiful Lives maken we gebruik van MURAL, een online samenwerkingsplatform, om onze online workshops net zo leuk te maken als onze face-to-face workshops.

We zetten onze kennis en ervaring graag in om jouw online brainstorms en meetings waardevoller en effectiever te maken. Dankzij onze expertise op het gebied van co-creatie helpen we jou om zelf MURAL-sessies op te zetten en te faciliteren. Met onze training en templates ben je in no-time in staat om zelf aan de slag te gaan. Zo haal je meeste uit je team tijdens online sessies.

Aanpak

Je kiest zelf welke ondersteuning het beste bij jouw behoefte past. Je krijgt direct toegang tot alle documentatie en templates, zo kun je snel aan de slag. We hebben een lichte versie om te starten, maar we kunnen je ook helpen als je een grote workshop wilt organiseren. Dit is de inhoud van onze pakketten:

BL*Kickstart Package

  • Halfdaagse training en een platform manual voor een optimaal gebruik van MURAL
  • Toegang tot een business MURAL account, inclusief toegang tot een groot aantal ready-to-use Beautiful Lives templates

Op maat gemaakte MURAL support

  • Voor grotere workshops ontwikkelen we een aanpak op maat
  • Diverse opties, waaronder een training in het zelf maken van een Mural. Daarbij kun je ook een licentie afnemen en toegang krijgen tot de door ons ontwikkelde templates
  • Het is ook mogelijk om samen met ons je workshop te houden. We bereiden de workshop dan in overleg voor en daarna co-faciliteren we de MURAL-sessie met jou.

Impact

Het platform van MURAL biedt je een nieuwe manier om op afstand met elkaar samen te werken. Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring ben je in staat om zelf een professionele workshop neer te zetten. Doordat we bewezen creatieve opdrachten in onze aanpak gebruiken,  haal je het beste uit je collega’s en klanten. Zo heb je snel waardevolle input voor je project of plan van aanpak. Interesse? Neem dan contact op met ons.

Like what you see?

Bekijk alle solutions

Solutions