+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
Solutions

BL*IdeaCheck

BL*IdeaCheck

De kracht van kwali en kwanti

Succesvolle nieuwe producten ontstaan vanuit een goed idee dat slim en grondig is getest. En op basis daarvan is geoptimaliseerd. Om bedrijven hierbij te helpen, bundelen wij onze krachten met bureau Validators . Wij werken nauw samen om deze nieuwe en efficiente onderzoeksoplossing – IdeaCheck – aan onze klanten te kunnen aanbieden.

Met de IdeaCheck valideren we een concept of uiting eerst op kwantitatieve wijze. Daarna verrijken we de data met een diepgaande kwalitatieve analyse. Daarmee bieden we een unieke manier om snel en kosteneffectief relevante inzichten te verwerven. Zodat jij concrete handvatten krijgt om je nieuwe concepten te optimaliseren.

Krachtig model in drie fasen

De IdeaCheck bestaat uit drie verschillende fases: check – context – reflect.

  1. Check
    Het concept wordt kwantitatief onder een grote doelgroepen (N=100) getest en gevalideerd.
  2. Context
    We gaan door met circa 20 deelnemers uit de check-fase. Met hen verkennen we de manier waarop het concept betekenis krijgt in hun dagelijks leven.
  3. Reflect
    In online gesprekken met geselecteerde deelenemers gaan we de diepte in. We kunnen dan achterliggende beweegredenen achterhalen.

Concept optimaliseren binnen twee weken

We combineren inzichten uit een grote steekproef met de individuele inzichten van respondenten met een specifiek profiel. Daardoor kunnen we je binnen 2 weken een onderbouwd advies geven. En tegen een hele scherpe prijs. Je kunt IdeaCheck inzetten voor: communicatie-uitingen, positioneringsconcepten, commercials en online prototypes.

Heb je zelf een concept dat misschien nog wel iets scherper of beter kan worden? Neem contact op met Fabian om de mogelijkheden van IdeaCheck te bespreken.

Fabian Bäumer
Fabian.baumer@beautifullives.com
035 30 300 20

Like what you see?

Bekijk alle solutions

Solutions