+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
Solutions

BL*IdeaCheck

BL*IdeaCheck

Kwalitatieve inzichten met de snelheid en efficiency van kwantitatief onderzoek

Merken zetten alles in om nieuwe campagnes en proposities te maken die qua toon en inhoud aansluiten bij de nieuwe realiteit. Om ze hierbij te helpen, bundelen Validators en Beautiful Lives hun krachten in een vernieuwende onderzoeksoplossing: IdeaCheck. Met IdeaCheck valideer je een concept of uiting op kwantitatieve wijze en verrijk je data met een diepgaande kwalitatieve analyse. De take-outs zijn grondig en concreet.

Krachtig model dat de kracht van kwant en kwal combineert
Om snel in de nieuwe werkelijkheid te kunnen testen, hebben Beautiful Lives en Validators een model ontwikkeld met daarin drie fases. Als je deze drie fases doorloopt, weet je precies hoe je het maximale uit je concept haalt en waar verbeteringen haalbaar zijn.

Check
Het concept wordt op kwantitatieve wijze gevalideerd en geanalyseerd vanuit de context waarbinnen het betekenis krijgt

Context
Inzet van 12 intuïtieve en impliciete tools van Validators in combinatie met de contextuele expertise van Beautiful Lives.

Reflect
Met online gesprekken brengen de experts van Beautiful Lives diepte in de achterliggende beweegredenen van de consument.

Binnen twee weken een optimaal concept
De gecombineerde aanpak levert klanten, binnen twee weken,  een snel en onderbouwd advies op tegen een scherpe prijs. Uniek is ook het feit dat we vanuit een kwantitatieve steekproef respondenten kunnen selecteren met een specifiek profiel, die je later weer uitgebreider kunt spreken in de kwalitatieve fase.

Fabian Bäumer, Senior Insight & Innovations Expert bij Beautiful Lives: ‘We zien dat opdrachtgevers steeds meer vragen naar én een validatie van ideeën én het waarom achter de data. Daarom is voor ons een samenwerking met Validators, om juist hier een antwoord op te hebben, een belangrijke stap in de toekomst van marktonderzoek.’

 

Like what you see?

Bekijk alle solutions

Solutions

Newsletter