BL*Bootcamp

Met BL*Bootcamp scherp je snel concepten aan met behulp van je doelgroep. Ideaal voor communicatie- en innovatietrajecten. Of voor vraagstukken die je binnen een sprintaanpak wil oplossen.

BL*Bootcamp

In BL*Bootcamp exploreren en optimaliseren we concepten in een aantal rondes consumentenonderzoek. De concepten zijn meteen klaar voor doorontwikkeling met R&D of voor kwantitatieve validatie.

BL*Bootcamp is een dynamische manier van werken. Je team dompelt zich twee dagen lang onder in de wereld van je doelgroep. Je kijkt en luistert mee met de gesprekken die onze onderzoekers voeren.

Tussentijds passen we telkens samen de concepten  aan op basis van de feedback van de consument. Zo krijg je messcherpe proposities.

Team-up. De samenwerking tussen het klantteam en het Beautiful Lives team vormt het uitgangspunt. We werken nauw samen aan het ontwikkelen van consumer centric concepten. Vanaf de kick-off en tussentijdse aanscherpingen tot aan de gefinaliseerde concepten.

Pressure cooker. In twee tot drie rondes met elk twee focusgroepen onderzoeken we de concepten. Samen maken we keuzes en scherpen we de concepten verder aan. Aan het einde van de BL*Bootcamp heb je gefinaliseerde en gevalideerde concepten klaarliggen.

Dit levert BL*Bootcamp je op:

  • In twee dagen gefinaliseerde concepten. Op basis van solide consumentenonderzoek.
  • Goed inzicht in je doelgroep door de nauwe betrokkenheid van en samenwerking met diezelfde doelgroep.
  • Eigenaarschap & draagvlak. Omdat je met het hele team betrokken bent geweest bij het proces, weet iedereen heel goed waarom bepaalde afwegingen gemaakt zijn. Daarop kun je verder bouwen bij het doorontwikkelen van het concept.
  • Energie in het team, door de manier waarop we in korte tijd samen snel naar concrete oplossingen toewerken.

 

 

Meer weten?

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? We horen graag van je.

Neem contact op.
Get in contact with beautuful lives