+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
Solutions

BL*ai

BL*ai

Een krachtige start voor jouw innovatievraagstuk

BL*ai combineert de kracht van efficiënte, rijke analyse van online bronnen met de analytische en creatieve power van onze insights en innovatie experts. BL*ai vormt steeds vaker het startpunt voor innovatietrajecten voor opdrachtgevers als FrieslandCampina, AkzoNobel en KLM. De BL*ai tooling zorgt ervoor dat we in korte tijd grote hoeveelheden online bronnen kunnen analyseren. Daardoor levert deze oplossing een topstart voor een (online) Ideation Traject.

Aanpak

  • Kick-off: tijdens de kick off werksessie stemmen we gezamenlijk af welke type bronnen en thema’s relevant zijn voor het betreffende innovatievraagstuk.
  • BL*ai analyse: met behulp van de discover.ai tool versnellen we de online exploratie. Op basis van deze input leggen onze onze insights & innovatie experts verbanden en ontwikkelen ze 10-15 insights based innovatieplatforms.
  • Brown-paper sessie: we delen de 10-15 platforms met de opdrachtgever, scherpen aan en maken een keuze voor 6-8 boards die uitgewerkt worden in inspirerende insight-based Opportunity Platforms.

Zo werkt AI

Impact

  • Brede, inspirerende blik op (internationale) relevante ontwikkelingen biedt nieuw perspectief op innovatievraagstuk.
  • Efficiënte (in tijd en kosten) insight-based start voor elk innovatietraject.

Like what you see?

Bekijk alle solutions

Solutions