+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
Solutions

BL*Discover.ai

BL*Discover.ai

Een krachtige start voor jouw innovatievraagstuk

BL*AI combineert de kracht van efficiënte, rijke analyse van online bronnen met de analytische en creatieve power van onze insights en innovatie experts. BL*AI vormt steeds vaker het startpunt voor innovatietrajecten voor opdrachtgevers als FrieslandCampina, AkzoNobel en KLM. De AI tooling zorgt ervoor dat we in korte tijd grote hoeveelheden online bronnen kunnen analyseren. Daardoor is AI*BL een topstart voor een (online) Ideation Traject.

Aanpak

  • Kick-off: tijdens de kick off werksessie stemmen we gezamenlijk af welke type bronnen en thema’s relevant zijn voor het betreffende innovatievraagstuk.
  • BL*AI analyse: met behulp van de discover.ai tool versnellen we de online exploratie. Op basis van deze input leggen onze onze insights & innovatie experts verbanden en ontwikkelen ze 10-15 insights based innovatieplatforms.
  • Brown-paper sessie: we delen de 10-15 platforms met de opdrachtgever, scherpen aan en maken een keuze voor 6-8 boards die uitgewerkt worden in inspirerende insight-based Opportunity Platforms.

Zo werkt AI

Impact

  • Brede, inspirerende blik op (internationale) relevante ontwikkelingen biedt nieuw perspectief op innovatievraagstuk.
  • Efficiënte (in tijd en kosten) insight-based start voor elk innovatietraject.

tekst tekst

Like what you see?

Bekijk alle solutions

Solutions

Newsletter