Customer Journey

Wij brengen elke (sub-)stap van de Customer Journey zorgvuldig in kaart. Zo krijg je diepgaand inzicht in touchpoints, moments of truth, interacties, pijnpunten en de drijfveren achter gedrag tijdens de journey. Maar ook in de complexe relatie tussen al die aspecten. Dat vormt de sleutel tot het ontwikkelen van gerichte oplossingen die echt het verschil maken voor de klant.

 

Customer Journey

In onze Customer Journey trajecten brengen we niet alleen in kaart welke stappen mensen in hun klantreis doorlopen. Wij gaan verder dan dat. Eerst verkennen we de context. Wat betekent jouw domein of categorie in het leven van mensen? Zo ontstaan nieuwe mogelijkheden om je Customer Journey verder te optimaliseren en te innoveren.

 

 

womanspector

In Customer Journey trajecten werken we volgens een paar belangrijke principes:

  • Zoom uit. We duiken in de achterliggende behoeften en bredere context van een Customer Journey. Zo krijgen we inzicht in de rol die deze Customer Journey speelt in het dagelijkse leven van mensen. En in de beleving hiervan.
  • Journey Mapping. Via een combinatie van online en offline etnografische methodieken brengen we de klantreis van begin tot eind in kaart. Zo kunnen we zien waar je in de Customer Journey nog echt waarde kunt toevoegen. 
  • Moments of Truth. Samen gaan we op zoek naar die cruciale momenten waarop klanten direct in contact komen met je merk, product of dienst. De momenten waarop ze beslissen of ze wel of niet met je in zee gaan. Wat werkt en wat kan nog beter?
  • Begin en einde. Waar begint en eindigt een Customer Journey? Bij Customer Journey onderzoek is het verleidelijk meteen in te zoomen op het hoogtepunt: de ‘during’ fase. Terwijl juist in de ‘voor-’ en ‘nafase’ vaak nog een wereld te winnen valt.  

Bouwen aan de klantrelatie

Als je van betekenis wil zijn in het leven van mensen, moet je laten zien dat je ze begrijpt. Dat is een belangrijk startpunt voor onze Customer Journey trajecten.

Door te luisteren, bouw je aan de relatie met je doelgroep.

 

Internationaal onderzoek

We voeren onderzoek uit over de hele wereld:

 

Meer weten?

Met ons samenwerken? Of weten wat we voor jou kunnen doen? We horen graag van je! 

Neem contact met ons op.
Get in contact with beautuful lives