+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps

Over ons

If you don’t understand people,
you don’t understand business

De start

Beautiful Lives is in 2005 ontstaan vanuit één van de gaafste projecten ooit. Het Lives Project, een community avant la lettre. Vijf jaar lang hebben we zo’n 250 mensen per jaar gevolgd. Door het uitvoeren van onze foto opdrachten lieten ze ons binnen in hun dagelijks leven. Zo is een fotodatabase ontstaan met meer dan 100.000 foto’s. Dat materiaal gebruikten we om thematische Lives Edits te ontwikkelen. Een soort tijdschriften over onderwerpen als gezondheid, energie, relatie met merken. Klanten gebruikten deze insigts voor innovatie en communicatie. Na vijf jaar hebben we het Lives project stopgezet en onze online community, BL*Campfire, ontwikkeld. 

Hier staan we voor

Beautiful Lives staat voor insights based innovatie. We verkennen, ontwikkelen en evalueren de groeirichtingen voor morgen. We werken nauw samen met bekende merken en organisaties. Vanuit inzicht in gedrag, motivaties en context maken we de vertaling naar innovatie en strategie.

Onze aanpak is gebaseerd op design thinking. We werken vanuit diepgaande consumenten inzichten en creativiteit in concrete sprints aan product- en serviceconcepten. En de positionering daarvan. Concepten die het leven van onze klanten en dat van hun klanten een beetje mooier maken.

Over 5  jaar

Over vijf jaar hopen we, net als nu, een compact, creatief, slim en ondernemend team zijn. Waar de combinatie van insights en innovatie nog steeds de kern van ons werk vormt. En dat we op beide vlakken nieuwe dingen geleerd en toegepast hebben.  Hoe dat er dan concreet uitziet over 5 jaar…?! Het leuke van ondernemen is nou net dat je continue in ontwikkeling bent! 

Wie zijn wij?

Wij zijn Gaby Siera (oprichter en managing partner) en Maurice Palmen (managing partner). Samen leiden we Beautiful Lives. Met een team van insights & innovation professionals doen we mooie projecten voor grote merken in de FMCG, Retail en Finance. Vanuit Hilversum werken we voor de Nederlandse markt en aan internationale projecten in zowel Europa als daarbuiten.

Team Beautiful Lives

 

Werk

Solutions

Newsletter