+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
25 sep 2018 -

Workshop: hoe breng je flow in je customer journey

Uit het multiclient onderzoek dat wij deze zomer deden naar De toekomst van mobiliteit blijkt natuurlijk dat mobiliteit in de kern gaat over van A naar B komen. Maar binnen de reis is de kernbehoefte het bereiken van flow. Flow in de zin van vloeiend reizen door het zoveel mogelijk wegnemen van obstakels en onderbrekingen, maar ook emotionele flow: de mentale toestand waarin je volledig kunt opgaan in je gedachten of bezigheden. En die gaan vaak niet over de reis zelf, maar over de bestemming of wat je daar gaat doen.

 

Het bereiken van flow is niet alleen de essentie van letterlijke reizen, maar ook van metaforische reizen zoals customer journeys. Hoe vloeiender mensen meestromen door de funnel van jouw product, dienst of merk, hoe aantrekkelijker en laagdrempeliger het wordt om dat te (blijven) kopen. De juiste flow in de customer experience kan leiden tot herhaalaankopen en loyaliteit, terwijl going with the flow en je aanpassen aan het systeem leiden tot uitval.

 

Ben je benieuwd naar het verhaal over flow en wat je voor jouw customer experience kunt leren van de manier waarop Nederlanders mobiel zijn, schrijf je dan in voor onze workshop “hoe breng je flow in je customer journey” op vrijdagochtend 16 november.

 

Praktisch:

De workshop vindt plaats op vrijdag 16 november, van 9.30-12.00 uur op BL HQ in Hilversum. Na afloop is er de mogelijkheid om een broodje met ons mee te eten. Deelname is gratis. De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers, het maximum aantal deelnemers is 10. Eén deelnemer per organisatie. Wil je inschrijven of informatie? Mail met Arno Buurman.

Gerelateerd nieuws