+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
28 jan 2021 -

Webinar: beter online samenwerken

Hoe zorg je ervoor dat online samenwerken leuk én effectief blijft?

In maart 2020 kwam onze business abrupt tot een halt. Workshops doen met groepen, onze kernactiviteit als kwalitatief onderzoeksbureau, was door de coronaregels onmogelijk geworden. We moesten snel omschakelen. Want hoe pas je vertrouwde werkvormen toe in de nieuwe digitale werkelijkheid? Met vallen en opstaan kwamen we er achter wat werkte en wat niet. 

Wij hebben onze strategische en creatieve workshops geheel om kunnen zetten naar een digitale vorm. En dat op een manier die niet onderdoet voor onze fysieke workshops. Integendeel! Zowel wij als onze klanten zijn fan. We hebben ondervonden dat online workshops hyper efficiënt kunnen zijn. En uitermate geschikt om met internationale teams samen te werken.

Maar we hebben ook gemerkt dat het opzetten en faciliteren van online workshops om een heel andere benadering vraagt dan offline workshops. Want hoe zorg je ervoor dat je workshop soepel verloopt als je niet in dezelfde ruimte zit als je teamgenoten? En hoe houd je je teamgenoten betrokken op een leuke en energieke manier als iedereen alleen maar achter een scherm zit?

Graag delen we in ons webinar de belangrijkste leerpunten van de afgelopen maanden. Hiermee haal jij ook het meeste uit je online werksessie.

Details
We organiseren dit webinar in de vorm van een online workshop op dinsdag 16 februari. We hebben plaats voor maximaal zes deelnemers per workshop. De ochtendsessie duurt van 11.30 tot 13.00 uur en en de middagsessie van 15:30 tot 17:00 uur. Doe je mee? Schijf je meteen in en kies je voorkeurstijd.

Webinar Online Samenwerken

Registration form

 

Gerelateerd nieuws