+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
29 nov 2022 -

In het eerste kwartaal van 2023 doet Beautiful Lives onderzoek naar ‘True Gen’ – jonge Gen Z’ers tussen de 18 en 21 jaar. Op basis van creatieve opdrachten en inhoudelijke gesprekken met deze jongeren leren deelnemende bedrijven deze doelgroep beter kennen.

De ‘True Generation’ heeft een realistische levenshouding en zijn volwassen geworden in een onzekere wereld met een pandemie, oorlog en economische crisis. Maar wat vinden True Gen’ers belangrijk en hoe bereik je ze?

Traditionele marketingtechnieken werken niet meer. Dat komt omdat deze generatie anders kijkt naar de wereld. Ze zijn pragmatisch, voelen zich vrij in hun identiteit, maken geen onderscheid tussen online en offline en gaan graag de dialoog aan. Communiceren doen ze vooral via apps zoals Snapchat, TikTok en BeReal.

Online community en fysieke meet-up

Om te begrijpen wat hen drijft, trekken we in het eerste kwartaal van 2023 een maand intensief op met 50 diverse True Gen’ers en deelnemende klanten. We gaan samen met deze jongeren creatieve opdrachten uitwerken in onze online community over hun waarden, dromen en ambities. Deze methode zorgt voor een diepgaande dialoog met eerlijke inzichten over hun kijk op de wereld.

Daarna nodigen we deelnemende klanten uit om in gesprek te gaan met True Gen’ers tijdens de fysieke meetup. Hierbij leer je ze nog beter kennen en kun je doorvragen over wat ze belangrijk vinden op diverse gebieden, zoals werk, geld en duurzaamheid.

De uitkomsten worden verzameld in een rapport, wat een diepgaand inzicht in de doelgroep geeft.

Generation Swipe in 2016

In 2016 voerden we met succes een soortgelijk onderzoek uit naar Generation Swipe, destijds 16- en 17-jarigen. Dit gaf organisaties als ABN Amro, Friesland Campina en Thiememeulenhoff inzicht in de behoeftes en voorkeuren van deze jongeren als consument en deelnemer op de arbeidsmarkt.

Interesse om mee te doen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Gerelateerd nieuws