+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
27 mei 2020 -

The resilient consumer - workshop

Hoe kunnen merken mensen ondersteunen om zich aan te passen aan onzekere tijden en een positieve verandering te helpen realiseren? 

De afgelopen maanden hebben we onderzoek gedaan op het gebied van persoonlijke veerkracht. Hoe kunnen bedrijven hun klanten helpen om zich sterk en vitaal te voelen, speciaal nu, in dit (post-)Corona tijdperk. We combineerden de expert insights van ons team met onze artifical intelligence oplossing BL*AI, om patronen rondom dit thema te ontdekken. Op basis hiervan ontwikkelden we een krachtig denkkader over Resilience. Tijdens ons webinar over dit onderzoek, bespraken we de volgende onderwerpen:

  • Wat betekent Resilience en waarom is dit belangrijk in de consumentenmarkt?
  • Welke impact heeft de zoektocht van consumenten naar Resilience op hun gedrag en lifestyle?
  • Welke drijvers helpen mensen omgaan met een nieuwe situatie en zorgen voor zelfvertrouwen? 
  • Hoe kunnen merken reageren of leidend zijn in hun boodschappen, design en propositie?  
  • Welke voorbeelden zijn te vinden in de sectoren persoonlijke verzorging, voedsel, mobiliteit, finance en retail? 

Workshop
Ben je nieuwsgierig naar de resultaten van ons onderzoekswerk en wil je weten wat Resilience voor jouw merk kan betekenen?  Dan vind je de in-company workshop The Resilient Consumer misschien interessant. In deze workshop nemen we je bij de hand om in drie stappen tot concrete invalshoeken te komen om je merk en portfolio te verbinden met de Resilience needs van je klanten. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor een workshop te bespreken.

Toelichting op de workshop: Resilient Consumer WorkshopNL

Gerelateerd nieuws