+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
19 jan 2017 -

TEAM UP – THINK DESIGN / Masterclass MIE ’17

Hoe loods je big insights succesvol door jouw organisatie?

Big insights – daar doen we het voor. Heldere inzichten banen de weg voor waardevolle ideeën en oplossingen. Maar in de waan van de dag is het helaas nog wel eens de vraag of een idee het gaat redden binnen een organisatie. Het vergt energie om tussen de ruis van goedbedoelde adviezen, mogelijke drempels en eindeloze afwegingen de succesfactoren van het oorspronkelijke idee in het achterhoofd te houden.

Bewust van de dagelijkse gang van zaken hielpen we onze klanten de afgelopen jaren een omgeving te bouwen waarin ‘big insights’ de ruimte krijgen om daadwerkelijk te beklijven. Design Thinking zorgde er keer op keer voor dat we meer grip kregen op dat proces. Daarom geven we tijdens het jaarlijkse Marketing + Insights Event (MIE) Team-up – Think Design.

Op 1 & 2 februari 2017 organiseert de MOA voor de 15e keer Nederlands grootste Marketing & Insights Event (MIE) in het Media Plaza Utrecht. Een event waar marketeers, insight experts en data analisten kunnen kiezen uit tientallen lezingen, masterclasses en workshops. Naast het dagprogramma is er tijdens de breaks en netwerkborrels tijd om – omgeven door Foodtrucks en terrasjes – in gesprek te gaan met potentiele klanten, relaties en/of vakgenoten.

Het thema van onze masterclass is – ‘Hoe loods je big insights succesvol door jouw organisatie?’ In een interactieve sessie gaan we op een verfrissende manier met max. 25 deelnemers aan de slag. Vanuit je eigen case verkennen we jouw organisatie en bedenken we creatieve oplossingen om de ‘ruis’ te doorbreken. Ontmoetingen, theorie, praktijk en inspirerende voorbeelden wisselen elkaar af zodat jij naar huis kan creatieve inspiratie en concrete handvatten die impact te creëren.

Wil jij er – mogelijk samen met een collega – bij zijn? Schrijf je dan dan vóór vrijdag 20 januari in via Nynke Maclean weten nynke.maclean@beautifullives.com O.V.V. deelname ‘MASTERCLASS DT’. Mocht je tijdens het event iemand van ons Beautiful Lives team persoonlijk willen spreken laat het Nynke weten zodat we een meet-up voor je kunnen plannen.

MASTERCLASS

Datum / Donderdag 2 februari

Locatie / Mediaplaza – Jaarbeurs Utrecht Croeselaan 6 3521 CA Utrecht

Tijd / 09.45 –12.30

Contactpersoon / nynke.maclean@beautifullives.com

Programma / http://www.mie.nl/speakers/item/1069

Gerelateerd nieuws