+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
29 mrt 2023 -

Rubina Oliana over jonge beleggers op EY Wealth & Asset Management Seminar

Op dinsdag 18 april staat collega Rubina Oliana op het podium van het EY Wealth & Asset Management seminar om te vertellen over de belevingswereld van de Jonge Belegger.

Samen met Euronext en ABN AMRO is Beautiful Lives vorig jaar de belevingswereld van jonge beleggers ingedoken met een uitgebreide BL*Campfire. In een online community van drie weken vertelden jonge beleggers over hun motivaties, keuzes en uitdagingen binnen de wereld van beleggen.

Alvast een paar inzichten uit ons onderzoek die we op het seminar delen:

  • Met de huidige inflatie, de lage spaarrentes en de woningcrisis, zijn jongeren naarstig op zoek naar nieuwe manieren om vermogen op te bouwen. Beleggen is daar een antwoord op.
  • Maar we leerden ook dat de eerste stappen naar beleggen onzekerheid kunnen oproepen en zo barrières kunnen opwerpen om daadwerkelijk te starten.
  • Er liggen veel kansen voor de financiële sector. Door bijvoorbeeld meer aandacht te schenken aan educatie en support tijdens de onboarding, kan de sector beleggen toegankelijker maken en de volgende generatie helpen vermogen op te bouwen.

Een mooie verdieping op ons voorgaande onderzoek voor DUFAS, waarin we hebben geleerd wat mensen tegenhoudt om te gaan beleggen. Zo krijgen we het plaatje steeds meer rond!

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerd nieuws