+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
08 apr 2021 -

Young Talent van het jaar 2021

We zijn ontzettend trots en blij met de nominatie van Rubina Oliana, onze innovation expert, voor Young Talent van het jaar 2021. Bij het beoordelen van de kandidaten kijkt de jury naar de meest talentvolle jonge onderzoekers. Ze letten daarbij op onder andere de volgende punten:

  • Is enthousiast en toont lef;
  • Denkt ‘out of the box’. Komt met creatieve oplossingen om het vakgebied van marketing research en digital analytics of delen daarvan te verbeteren en te vernieuwen;
  • Heeft een vernieuwende visie op het analyseren en inzetten van nieuwe en bestaande informatiestromen.  Inspireeert en motiveert anderen.

Dit schreef de jury

‘Als je het over een young talent hebt, dan springt Rubina van Beautiful Lives er voor mij uit’ zegt één van haar klanten over haar.  Rubina werkt op het snijvlak van kwalitatief onderzoek en innovatie en heeft als persoonlijke missie om mens en maatschappij centraal te zetten bij haar trajecten. Tegelijkertijd werkt ze hartstochtelijk aan de digitalisering van bureau Beautiful Lives, zowel bij het kwalitatief onderzoek zelf, als ook bij haar rapportages. Een rapportage in de vorm van een podcast – samen met haar klant – is daarvan een prachtig voorbeeld.  Hiermee ontsloot ze de opgedane inzichten niet alleen voor haar opdrachtgever, maar ook voor de sector, de politiek en alle mensen in de doelgroep. Deze jonge onderzoeker heeft volgens degenen die het genoegen hebben gehad met haar te werken de frisheid, nieuwsgierigheid en onbevangenheid die bij deze generatie past. De jury vindt Rubina een uitstekende kandidaat voor de titel van MOA Young Talent of the year!

De podcast waar de jury naar verwijst, is onderdeel van een serie die journalist Bas Heijne maakte voor Dufas en Amundi. Gebaseerd op het onderzoek door Beautiful Lives: Waarom beleggen mensen niet? Rubina legt in de eerste podcast uit, welke drempels mensen ervaren om te beleggen.

Gerelateerd nieuws