+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
05 okt 2016 -

Onderzoekstraining: Empowering Aegon klantteam

Deze zomer gaf BL een onderzoekstraining aan 7 medewerkers van Aegon

Beautiful Lives houdt van klanten die hun klant in het hart sluiten!

Aegon wil haar klant echt leren kennen; zowel particulieren als zakelijke klanten. Het team van klantervaringsmanagement en klantfocus pakt steeds vaker zelf onderzoeksvragen intern op. Het team organiseert o.a. ‘Klant-in-het-pand’ sessies. De collega’s hadden behoefte aan meer skills en vaardigheden wanneer het kwalitatief onderzoek betreft. Zeven Aegon onderzoekers draaiden een dag base training mee bij BL. Daarnaast ging de training ook in op het verdiepen van de analysevaardigheden binnen het team, om de resultaten van het onderzoek op een goede manier door te vertalen en te laten landen in de organisatie. Zo kunnen in de toekomst de kleinere vraagstukken en snelle toetsen intern door Aegon adequater opgepakt worden.

De kwalitatieve onderzoekstraining wordt nu opgevolgd door een aantal on-the-job sessies. Daarbij coacht BL Aegon collega’s persoonlijk tijdens lopende onderzoeksvraagstukken.

Wendy Klijn (Aegon klantervaringsmanagement):

“BL heeft onze vraag verrassend goed vertaald naar een mooi programma! Anouk nam ons team mee met een goeie balans van theorie, praktische en creatieve oefeningen en voorbeelden. Heel inspirerend en we kunnen er echt meteen mee aan de slag, ook door het gerichte on-the-job vervolg.”

Human insights ontvonken duurzame groei

Onze opdrachtgevers willen de klant centraal stellen terwijl de wereld razendsnel verandert. Beautiful Lives helpt haar opdrachtgevers om nieuwe patronen in motivaties en gedrag bloot te leggen. We trainen onze opdrachtgevers om zelf de signalen in alle ruis op te vangen.  We helpen ze zo hun vleugels uit te slaan.

Daarvoor bieden we diverse trainingen, masterclasses en workshops aan. Zoals bijvoorbeeld ‘Customer Journey Mapping’, ‘de kracht van visualiseren (tekenen, prototyping products & services’.
Binnenkort geven we weer een open basistraining ‘kwalitatief marktonderzoek’. Deze vullen we specifieker in naar niveau en wens van de deelnemers. Houd onze website in de gaten!

Benieuwd naar wat een andere BL training voor jou(w organisatie) kan betekenen?
Neem contact op met Hanneke Hövels of Anouk Randag

Aegon team
Het Aegon team na de training!
onderzoekstoolkit-voor-onderzoekstraining

Gerelateerd nieuws