+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
04 apr 2018 -

Multi-client: een human based visie op mobiliteit

Er is geen gebrek aan visies over de toekomst van mobiliteit. Mobiliteitsmerken, brancheorganisaties, consultancies, overheden, milieuclubs: allen hebben een mening over hoe het gaat lopen of hoe het zou moeten lopen. Maar wat vindt de consument er eigenlijk van? Waaraan heeft die behoefte en hoe ziet die de toekomst van mobiliteit? Want dat iets kan wil niet zeggen dat het ook echt gaat gebeuren…

Deze zomer ontwikkelt BL een human based visie op mobiliteit. Bottom up, vanuit behoeften en motivaties van de consument. Met diverse experts brengen we het volledige spectrum aan ontwikkelingen en scenarios rondom mobiliteit in kaart en op basis daarvan gaan we op een eigentijdse en creatieve manier in gesprek met consumenten om te leren welke toekomst zij reëel en wenselijk achten.

En dat doen we graag samen! We gaan op zoek naar geïnteresseerde en gemotiveerde ondernemingen om met ons up te teamen en deze reis aan te gaan. Deze maand benaderen we actief verschillende mobiliteitsmerken met een voorstel om deel te nemen aan dit multi-client project. Als je op basis van dit bericht interesse hebt, dan kun je die natuurlijk ook nu al kenbaar maken. Meld je aan voor ons aanbod bij Arno.

Track record

Beautiful Lives heeft uitgebreide ervaring en een prachtig track record op het gebied van mobiliteit, met daarbinnen onder andere:

  • customer journey ontwikkeling en optimalisatie voor BOVAG (auto’s, fietsen, motoren, scooters, …)
  • gebruikersonderzoek voor BOVAG (auto’s, fietsen, tankstations, wasstraten)
  • passenger en employee journey ontwikkeling en optimalisatie voor Schiphol en KLM
  • communicatie onderzoek en ontwikkeling voor onder meer ProRail, ANWB en Suzuki
  • concept- en portfolio-onderzoek voor onder meer NS stations en Leaseplan
  • loyalty onderzoek voor onder meer NS reizigers

Gerelateerd nieuws