+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
02 aug 2022 -

Op 20 en 21 september 2022 vindt de twintigste editie plaats van het Marketing Insights Event (MIE). Er zijn diverse lezingen, workshops en masterclasses over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van insights, marketing, branding en meer.

Wij zijn er ook bij! Collega Rubina Oliana geeft op 21 september samen met Mirjam Hooghuis van NS een lezing over het project ‘Het treinstation van de toekomst’.

Waar gaan jullie over vertellen?

Rubina: “We laten zien hoe we samen met reizigers het project ‘Het treinstation van de toekomst’ hebben aangepakt. Het is een geweldige co-creatie geworden waarbij forenzen, studenten, recreatieve reizigers én omwonenden actief hebben meegedacht over de toekomst van het station. Uit het onderzoek kwamen er verschillende behoeftes naar voren. Vanuit daar zijn er een aantal kansgebieden ontwikkelt waar de NS mee aan de slag gaat.”

Kun je een tipje van de sluier oplichten?

Rubina: “De nadruk lag eerder vooral op efficiëntie. Het station van de toekomst is meer dan een plek waar treinen aankomen en vertrekken. Het is ook een bestemming op zichzelf: een ontmoetingsplek, inspirerende omgeving, oase van rust, werkplek, noem maar op.  Zonder dat het efficiëntie in de weg zit, uiteraard. Mirjam gaat vertellen hoe het onderzoek bij de NS is geland en welke stappen de NS wil gaan zetten!”

 

Over Rubina Oliana
Rubina zet Human Insights om naar innovatie met positieve impact voor bedrijven en eindgebruikers. In 2021 is zij door de MOA verkozen tot Young Talent van het jaar.

Over Mirjam Hooghuis
Mirjam is van huis uit consumentenpsycholoog en daar ligt haar drive: het begrijpen van behoeftes van reizigers. Ze brengt het klantperspectief de organisatie in en helpt de juiste balans te vinden tussen omzet en klanttevredenheid.

 

Mis het niet! De lezing is op 21 september om 12:10 in de Newcom zaal. Tickets kun je hier bestellen.

 

 

Gerelateerd nieuws