KLM neemt vaker de trein! Onze sessie op MIE'23

Op 9 en 10 mei vindt in de Jaarbeurs Utrecht de 21ste editie van het Marketing Insights Event (MIE) plaats. Met maar liefst 70 lezingen, workshop en masterclasses waarin de laatste trends en ontwikkelingen in insights, marketing en data voorbijkomen.

Lezing Beautiful Lives en KLM op MIE’23

Ook wij staan weer op het MIE. Samen met Hans Zijlstra (Director Customer & Market
Insight Air France KLM) geeft collega Maurice Palmen op dinsdagmiddag 9 mei de lezing
‘KLM neemt vaker de trein’.

Waar gaat de lezing over?

In een interview met Daily Data Bytes omschrijft Hans onze lezing als volgt: “Duurzaamheid is een belangrijk thema voor KLM. Als onderdeel daarvan kijken we naar het vervangen van korte vluchten binnen Europa door treinreizen voor passagiers met een overstap op Schiphol van of naar de rest van de wereld. Daarbij willen we de reizigers natuurlijk wel dezelfde service-standaard kunnen bieden als op onze vluchten.

Het uitgebreide en innovatieve klantonderzoek van Beautiful Lives heeft ons geholpen te achterhalen waar voor de reiziger nu nog de knelpunten liggen op zo’n traject, en wat we moeten verbeteren. Maar daar zijn we alleen achter gekomen door de reiziger zelf op diverse manieren te betrekken.”

Meer informatie over het MIE en het programma vind je op: www.mie.nl

Over de sprekers

Hans Zijlstra is Director Customer & Market Insight bij Air France KLM. Eerder was hij daar o.a. Head of Customer Research en Head of Customer Management. Hans zat jarenlang in de Advisory Board van het Customer Insight Center van de Rijksuniversiteit Groningen en gaf gastlessen op AOG School of Management en Nyenrode. Hij startte zijn carrière als kwalitatief onderzoeker (Research International).

Maurice Palmen is sinds 2015 Managing Partner bij Beautiful Lives. Voor die tijd werkte hij als Directeur Qualitative bij TNS NIPO. Ook is hij één van de oprichters van research based brand consultancy Clear (sinds 2007 onderdeel van M&C Saatchi). Eerder werkte Maurice bij United Biscuits als marktonderzoeker, customer marketingmanager en marketingmanager Verkade en Sultana.

Mis het niet! Onze lezing is op dinsdag 9 mei om 14.00 uur in de Ipsos-zaal.

Tickets kun je hier bestellen.