KLM en Beautiful Lives in top-10 ‘best of MIE’

Op dinsdag 9 mei gaven Hans Zijlstra van KLM en collega Maurice Palmen de lezing ‘KLM neemt vaker de trein’ op MIE’23. Het publiek waardeerde de sessie met een mooie 8,3. Goed voor een top-10 notering in de ranking best beoordeelde lezingen op het MIE.

KLM en Beautiful Lives in top-10 ‘best of MIE’

KLM zet steeds meer in op de internationale trein als duurzaam alternatief voor korte vluchten die aansluiten op langere, intercontinentale vluchten. In een pilot eind 2022 leerde KLM dankzij het innovatieve 360⁰ onderzoek van Beautiful Lives veel over de ervaringen van reizigers die zo’n transfer van of naar Brussel maakten. Wij brachten voor KLM de hele klantreis in het moment zelf in kaart, via Whatsapp Only, observaties en diepte-interviews.

In hun lezing op MIE’23 deelden Hans en Maurice de verrassende inzichten uit het onderzoek. Hans: “Het uitgebreide en innovatieve klantonderzoek van Beautiful Lives heeft ons goed geholpen te achterhalen waar voor de reiziger nu nog de knelpunten liggen op zo’n traject, en wat we moeten verbeteren.”

Onze lezing gemist?

Heb je onze lezing op het MIE gemist? En wil je weten hoe we ook jouw customer journey ‘in the moment’ in kaart kunnen brengen? In onze rubriek Cases delen we ook alle ins en outs van deze KLM-klantcase.


Op 9 en 10 mei vond
in de Jaarbeurs Utrecht de 21ste editie van het MIE plaats. Met 70 lezingen, workshop en masterclasses waarin de laatste trends en ontwikkelingen in insights, marketing en data voorbijkwamen.