Kom ook naar ons event Next Level Qual

Bij Beautiful Lives geloven we al jaren in de grote kracht van Qual. De inzichten uit diepgaande gesprekken zijn goud waard. Ze helpen ons begrijpen wat mensen echt denken en voelen, en waarom ze doen wat ze doen.

Kom op 20 juni naar ons event Next Level Qual

Tegelijkertijd zien we mogelijkheden om ons onderzoek nog efficiënter, inzichtelijker en sneller maken door AI en andere digitale tools in te zetten.

Next Level Qual
Wat ons betreft is het daarbij de kunst om ervoor te zorgen dat Qual en AI elkaar echt versterken. Wat is de toegevoegde waarde van de verschillende digitale en AI-tools voor Qual onderzoek? En ook heel belangrijk, hoe kun je met Qual het echte verhaal van mensen centraal stellen?

Met die vragen zijn we de afgelopen tijd aan de slag gegaan. We doken in AI en andere digitale tools en identificeerden een aantal interessante kansgebieden.

Op donderdag 20 juni willen we die kansgebieden graag met jou delen en samen verder in gesprek gaan over Qual en AI.

Varen op de Utrechtse grachten
Na de inspirerende discussie, nodigen we je uit voor een ontspannen boottocht door de grachten van Utrecht. Samen napraten en met een borrel genieten van het prachtige uitzicht vanaf het water.

Het programma

15.30 uur | Inloop bij onze locatie Social Impact Factory Aan de Gracht
16.00 uur | De kansgebieden van Next Level Qual
17.30 – 19.00 uur | Boottocht door de Utrechtse grachten
Rond 19.10 uur | Terugkeer bij Social Impact Factory

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor het gratis event door een mail met je contactgegevens te sturen naar info@beautifullives.com.

Let op: er is beperkt ruimte en onze relaties krijgen voorrang. Meld je meteen aan, dan hoor je zo snel mogelijk of er nog plaats is.

Eerst meer weten? Neem dan contact op met Maurice.Palmen@beautifullives.com