+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
21 dec 2022 -

Al een aantal jaar besteden wij ons kerstbudget aan een mooi project dat onze steun goed kan gebruiken. Één van de deelnemers aan onze onderzoeken attendeerde ons op het Nederlands Albert Schweitzer Fonds. Zij wilde haar eigen vergoeding hieraan over laten maken. We volgen graag haar goede voorbeeld en schenken ons kerstbudget daarom aan het NASF.

Over het Nederlands Albert Schweitzer Fonds

Het NASF zet zich in voor kleine, lokale gezondheidsinitiatieven in Sub-Sahara Afrika. Deze steun bestaat uit eenmalige giften voor bijvoorbeeld een gezondheidspost, waterkiosk, zonnepanelen voor een kliniek of een vrouwencentrum.

Om dit te realiseren, werkt het fonds actief samen met Nederlandse en Afrikaanse gezondheidspioniers. Dit zijn mensen die bevlogen zijn om nieuwe wegen en terreinen van gezondheidszorg te ontsluiten in Afrika, in de voetsporen van Albert Schweitzer. De gezondheidspioniers nemen het initiatief, het NASF geeft ze het nodige steuntje. De donaties komen volledig ten goede aan hun gezondheidsprojecten in Afrika.

Het fonds ondersteunt projecten op vijf thema’s:

  1. Medische zorg
  2. Vrouw & Gezondheid
  3. Kwetsbare groepen
  4. Water en sanitatie
  5. Moeder & Kind

Het NASF streeft bovendien naar een duurzame impact en ziet erop toe dat bij elk project aandacht is voor training gericht op goed gebruik en onderhoud. Lees hier meer over de projecten van het NASF.

We wensen je fijne feestdagen toe en een prachtig 2023!

 

Gerelateerd nieuws