+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
24 sep 2020 -

Steeds meer consumenten worden bewuster en kritischer ten aanzien van voeding. Waar komt het vandaan? Hoe wordt het gemaakt? Wat is de impact ervan? Tegelijkertijd ervaren we allemaal barrières om de transitie naar meer duurzame voeding te maken. Iemand die daar alles van weet is, Tom Mohrmann, CEO van agri-tech Protifarm waar insecten gekweekt en verwerkt worden tot duurzame en functionele ingrediënten voor de voedingsbranche. In ons webinar op 8 oktober delen we de kansgebieden voor innovatieve voedingsalternatieven en de roadmap 2030, waarbij het creëren van social acceptance van nieuwe oplossingen centraal staat.

Het Nederlandse Agri-tech bedrijf Protifarm kweekt de buffalokever en verwerkt de larven van deze kever tot duurzame en functionele ingrediënten voor de wereldwijde voedingsindustrie. Insect-based food is voor veel consumenten en fabrikanten nog toekomstmuziek. Beautiful Lives ontwikkelde samen met Protifarm een 2030-proof benadering, die de stap van de WHAT naar de WHY maakt. Daarbij hebben we de ontwikkelde richtingen tijdens consumentensessies getoetst en een roadmap voor brede acceptatie gemaakt. Tijdens het webinar zullen Tom Mohrmann en Maurice Palmen ingaan op de volgende onderwerpen:

  • Wat is de ambitie van Protifarm als vooruitstrevende scale-up?
  • Wat is de footprint van insect based ten opzicht van die van plantaardig/vlees?
  • Welke drie drivers zijn het belangrijkst, rondom de acceptatie van insect based?
  • Wat zijn de vijf belangrijkste kansgebieden voor de toekomst?
  • Hoe maken we de vertaalslag naar consumentenproposities in de belangrijkste categorieën?

Details:
Het webinar zal plaatsvinden op donderdag 8 oktober van 12.00 tot 12.45 uur. Na afloop wordt een hand-out beschikbaar gesteld. We delen graag onze kennis met je, dus meld je aan! Registreer hier als je het webinar wilt volgen of na afloop de opname wilt ontvangen.

Eerst meer informatie?
Bekijk de film die we met Protiform maakten om hun doelgroep meer inzicht te geven in de mogelijkheden van insect-based foods.

 

Gerelateerd nieuws