+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
18 jan 2019 -

De toekomst van mobiliteit (MIE 2019)

Uit creatief community onderzoek Beautiful Lives afgelopen zomer deed naar De toekomst van mobiliteit blijkt natuurlijk dat mobiliteit in de kern gaat over van A naar B komen. Maar binnen de reis is de kernbehoefte het bereiken van flow. Flow in de zin van vloeiend reizen door het zoveel mogelijk wegnemen van obstakels en onderbrekingen, maar ook emotionele flow: de mentale toestand waarin je volledig kunt opgaan in je gedachten of bezigheden. En die gaan vaak niet over de reis zelf, maar over de bestemming of wat je daar gaat doen.

 

Het bereiken van flow is niet alleen de essentie van letterlijke reizen, maar ook van metaforische reizen zoals customer journeys. Hoe vloeiender mensen meestromen door de funnel van jouw product, dienst of merk, hoe aantrekkelijker en laagdrempeliger het wordt om dat te (blijven) kopen. De juiste flow in de customer experience kan leiden tot herhaalaankopen en loyaliteit, terwijl going with the flow en je aanpassen aan het systeem leiden tot uitval.

 

Ben je benieuwd naar het verhaal over flow en wat je voor jouw customer experience kunt leren van de manier waarop Nederlanders mobiel zijn, bezoek dan onze presentatie op het MIE. Peggy deelt de uitkomsten van het mobiliteitsonderzoek en Arno vertaalt ze ‘live’ door naar een vloeiende customer experience.

 

Volgens de planning op het moment van schrijven staan we op woensdag 6 februari van 9.45-10.30 in de Ipsos zaal, maar houd vooral het programma in de gaten voor last minute wijzigingen.

 

 

 

Gerelateerd nieuws