+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
26 jun 2019 -

BL*Bootcamp: binnen een week jouw innovatie verder brengen

BL*Bootcamp is een nieuwe 100% gefocuste manier van kwalitatief onderzoek die snelheid en impact combineert. In een mum van tijd verkennen en optimaliseren we jouw concepten, op basis van focusgroepen. Klantteams van Heineken, FrieslandCampina, Kennemervis groep, ANWB en Terberg Leasing maakten in de afgelopen maanden al kennis met BL*Bootcamp en zijn enthousiast over deze aanpak. Wil jij deze zomer ook binnen een paar dagen input op jouw innovatie of communicatie vraag?

 

Zo werkt BL*Bootcamp

Tijdens een BL*Bootcamp maken jouw klantteam en het BL team samen grote slagen, met maximaal resultaat

 

  • Week vooraf: vooraf stemmen we de exacte scope, de onderzoeksopzet, de respondentenselectie en het onderzoeksmateriaal af tijdens een kick-off sessie bij jullie op kantoor
  • Dag 1 en 2: verspreid over 2 dagen plannen we 3-5 focusgroepen (afhankelijk van de vraag). Simultaan aan de focusgroepen analyseren we samen met het klantteam de output van de focusgroepen en scherpen we de concepten telkens aan. Aan het einde van deze twee dagen wisselen we de belangrijkste bevindingen uit.
  • Dag 3: de middag na de 2 veldwerkdagen hebben we een resultaatsessie: we zetten de belangrijkste uitkomsten op een rij, we bespreken onze aanbevelingen en komen samen tot een optimale propositie.
  • Dag 4 of 5: binnen 1 à 2 dagen vatten we alle learnings samen in een helder en inspirerende de-brief document

 

Meer weten?

Wil je weten hoe BL*Bootcamp jouw innovatie of boodschap optimaal laat aansluiten bij je doelgroep? – stuur ons een bericht en krijg deze zomer nog antwoord op je innovatievraag.

Gerelateerd nieuws