+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
22 Apr 2020 - Gaby Siera

BL*ai: slimme, in-depth start voor innovatievraagstukken

English version

BL*AI combineert de kracht van efficiënte, rijke analyse van online bronnen met de analytische en creatieve power van onze BL insights & innovatie experts. BL*AI vormt steeds vaker het startpunt voor innovatietrajecten voor opdrachtgevers als FrieslandCampina, AkzoNobel en KLM. De AI tooling zorgt ervoor dat we in korte tijd grote hoeveelheden online bronnen kunnen analyseren. Een topstart voor een (online) Ideation Traject.

Aanpak

  • Kick-off: tijdens de kick off werksessie stemmen we gezamenlijk af welke type bronnen en thema’s relevant zijn voor het betreffende innovatievraagstuk
  • BL*AI analyse: met behulp van de discover.ai tool versnellen we de online exploratie. Op basis van deze input leggen onze insights & innovatie experts verbanden en ontwikkelen ze 10-15 toekomstgerichte denkrichtingen voor innovatie.
  • Brown-paper sessie: we delen de 10-15 denkrichtingen met de opdrachtgever, scherpen deze aan en kiezen er dan 6-8 uit die in woord en beeld verder uitgewerkt worden tot inspirerend insight-based opportunity boards.


Impact

  • Brede, inspirerende blik op (internationale) relevante ontwikkelingen biedt nieuw perspectief op innovatievraagstuk
  • Efficiënte (in tijd en kosten) insight-based start voor elk innovatietraject

 

  • Managing Partner

Related news

Newsletter