+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps
28 jun 2016 -

BL Summer School

Deze zomer biedt Beautiful Lives bedrijfsonderzoekers, -marketeers en – managers een interactieve workshop en lezing aan om hun kennis bij te spijkeren en te verdiepen. Om na de zomer weer vol nieuwe inspiratie en concrete handvatten aan de slag te kunnen gaan! Meld je gratis aan voor:

Workshop ‘een human-based perspectief op de customer journey’

In een interactieve sessie verkennen we op een verfrissende manier jouw klant- of patiëntreis. We kijken daarbij verder dan ‘touch points’: we bekijken de klant als mens, met zijn persoonlijke drijfveren en in zijn eigen context. Deze beïnvloeden immers hoe hij zijn reis beleeft en welke keuzes hij maakt. Dit maakt kansen zichtbaar voor meer betekenisvol contact met klanten, op bestaande én nieuwe momenten.

De sessie vindt plaats op vrijdag 29 juli van 13.00 en 17.00 uur en wordt gefaciliteerd door Hanneke.

Interactieve lezing ‘Generation Swipe’

Op vrijdag 26 augustus leert BL je tijdens een interactieve lezing van 2 uur omgaan met de generatie die op het punt staat volwassen te worden. Ons onderzoek deed de afgelopen maanden al veel stof opzwaaien op radio en tv. Na jarenlang achter Millenials aangejaagd te hebben, blijkt dat we ons opnieuw moeten bezinnen om relevant te blijven. Generation Swipe staat namelijk heel anders in het leven dan hun vrije zelfverzekerde voorgangers. Herken de valkuilen en zie de mogelijkheden van de toekomst, ontwikkel ideeën voor jouw branche en leer van elkaars uitdagingen in een open discussie. Meld je aan voor deze gratis BL Summerschool lezing.

De lezing vindt plaats op vrijdag 26 augustus van 15.00 tot 17.00 uur en wordt gegeven door Gaby.

Gerelateerd nieuws