Doe mee aan onze trainingen

De komende tijd geven we in samenwerking met Social Impact Factory (SIF) drie in-house trainingen: ‘Groeikansen vinden’, ‘Master in brainstormsessies’ en ‘Dieper inzicht in de klantreis’. Deze sessies geven je in korte tijd praktische handvatten om zelf verder aan de slag te gaan.

Doe mee aan een van onze drie trainingen

Alle trainingen worden gegeven op onze eigen locatie in Utrecht bij Social Impact Factory aan de Gracht.

Voor elk van de drie (gratis) trainingen is nog een aantal plaatsen beschikbaar:


Groeikansen vinden

Waar liggen de strategische kansen om te groeien?

In de training laten we je zien hoe je met ‘Growth Mapping’ en de 5W1H-methode – wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe – nieuwe, strategische kansen vindt en aanboort. Met praktische oefeningen en voorbeelden leren we je hoe je ‘white spaces’ vindt voor jou of je klanten. Met de methode ontdek je nieuwe groeimogelijkheden én stimuleer je strategisch denken.

Vrijdag 8 maart | 15:00 – 16:30 uur


Master in Brainstormsessies

Hoe leid ik effectief creatieve sessies?

Verbeter je brainstormvaardigheden met design thinking. Deze sessie leert je op een gestructureerde en creatieve manier ideeën te genereren. Zowel live als online. We delen creatieve oefeningen en waardevolle tips voor het leiden van sessies. Daarbij leer je hoe je van een probleem naar een idee, en uiteindelijk naar een oplossing gaat.

Vrijdag 5 april | 15:00 – 16:30 uur


Dieper inzicht in de Klantreis

Waar liggen de mogelijkheden om de klantreis vanuit het perspectief van de gebruiker te verbeteren?’

Leer in onze training over Customer Journeys hoe je de klantreis effectief in kaart brengt. We bespreken verschillende technieken, inspirerende voorbeelden en de nieuwste trends. Ontdek het belang van persona’s en de invloed van online en offline touchpoints op de klantreis. Met praktische oefeningen leer je cruciale contactmomenten te identificeren, en de interactie met klanten te optimaliseren. Voor iedereen die de gebruikerservaring wil verbeteren.

Vrijdag 14 juni | 15:00 – 16:30 uur


Aanmelden?

Je kunt jezelf eenvoudig aanmelden voor een van de trainingen door een mail te sturen naar Maurice Palmen. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons of je nog kunt meedoen aan de training.

Aan de sessie geen kosten verbonden. Wel brengen we bij ‘no show’ €50,- bij je in rekening. Dat bedrag maken we over aan een van de mooie projecten van Social Impact Factory.