+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps

Insights for sharing

Soms diepen we een actueel thema uit op eigen initiatief. Omdat we het onderwerp interessant vinden of omdat we het belangrijk vinden dat er meer consumenteninzicht over beschikbaar komt. Met die bedoeling hebben we afgelopen jaren onderstaande thema’s onderzocht. De samenvattingen kun je gratis downloaden. Insights for sharing noemen we dat. 

2020

  • The Plastic Paradox.  In dit onderzoek diepen we de paradoxale verhouding van organisaties met plastic uit. We laten vervolgens zien hoe zij hierover in de transitie naar een ‘plasticvrije’ samenleving met consumenten kunnen communiceren.
  • The Resilient Consumer.  In dit onderzoek keken we naar het belang van resilience voor consumenten in verschillende aspecten van het leven. Van gezondheid tot financiën. In de rapportage laten we verder zien hoe organisaties kunnen bijdragen aan de weerbaarheid van hun klanten. 
  • China: ahead of the Curve. Een presentatie van onze Chinese partner Jan van Loon. Wil je inzicht krijgen in de manier waarop China de COVID-19 crisis te lijf gaat? En een inkijk krijgen in de onderliggende waarden van de Chinese samenleving? Dan is deze co-productie met onze Chinese partner zeker interessant!

2019 en eerder

  • De toekomst van mobiliteit. Hoe kijken consumenten naar ‘mobiliteit’? Samen met experts ontwikkelden we 4 toekomstscenario’s die we samen met consumenten exploreerden. Het creëren van de optimale flow dat is waar mobiliteit echt over gaat!
  • Young@Heart. Diepgaand inzicht in de mentaliteit en levensstijl van 50-86+ plussers! De combinatie van urgentie in leeftijd en iets meer mogelijkheden in financiële ruimte en tijd. Dat maakt dat YOLO misschien wel beter bij deze groep past dan bij de Generation Swipe! Dat biedt mogelijkheden!
  • Generation Swipe.   Een ontdekkingsreis in de mentaliteit en levensstijl van jongeren. Serieuzer, doelgerichter en bewuster dan ooit. Hoe ga speel je hier als organisatie op in?
  • Aging.  Een rapport van iets langer geleden, maar de onderliggende dynamiek blijft interessant. Namelijk wat betekent ouder worden voor verschillende generaties 
  • Zorgen van ouders en Een duik in het gezinsleven. Ook van wat langer geleden, maar nog steeds relevant. Denk daarbij aan: welke strategieën gebruiken ouders in relatie tot hun kinderen? Wat betekent dat voor de gezinsdynamiek? Waar maken ouders zich zorgen over? 

Our solutions