+31 (0)35 30 300 20
info@beautifullives.com
Arendstraat 16 1223 RE Hilversum
Google Maps

Insights for sharing

Soms diepen we een onderwerp uit op eigen initiatief. Gewoon omdat we dat interessant vinden, of omdat we vinden dat het belangrijk is dat er meer consumenteninzicht over beschikbaar komt. Insights for sharing noemen we dat. De afgelopen jaren hebben we de volgende thema’s onderzocht. De samenvattingen kun je hier gratis downloaden. 

  • The Plastic Paradoxhierin diepen we onze paradoxale verhouding met plastic uit en laten we zien hoe organisaties in de transitie naar een ‘plasticvrije’ samenleving hierover met consumenten kunnen communiceren 
  • The Resilient Consumer: in deze rapportage gaan we in op het belang van resilience, zeker in deze tijd, in verschillende aspecten van het leven (van gezondheid tot financiën) en geven we inspirerende voorbeelden van hoe organisaties kunnen bijdragen aan de weerbaarheid van hun klanten
  • China: ahead of the Curve: meer inzicht krijgen in de manier waarop China de COVID-19 crisis te lijf gaan en vandaaruit in de onderliggende waarden van de Chinese samenleving? Dan is deze co-productie met onze Chinese partner zeker interessant!
  • De toekomst van mobiliteit: hoe kijken consumenten naar ‘mobiliteit’? Samen met experts ontwikkelden we een viertal toekomstscenario’s van MaaS tot alles elektrisch die we samen met consumenten exploreerden. Het creëren van de optimale flow dat is waar mobiliteit echt over gaat!
  • Young@Heart: diepgaand inzicht in de mentaliteit en levenstijl van 50-86+ plussers! De combinatie van urgentie in leeftijd en mogelijkheden die iets meer financiële ruimte en tijd bieden maakt dat YOLO misschien wel beter bij deze groep past dan bij de Generation Swipe! Dat biedt mogelijkheden!
  • Generation Swipe: een ontdekkingsreis in de mentaliteit en levensstijl van jongeren. Serieuzer, doelgerichter en bewuster dan ooit. Hoe ga speel je hier als organisatie op in?
  • Aging: een rapport van iets langer geleden, maar de onderliggende dynamiek blijft interessant. Wat betekent ouder worden voor verschillende generaties 
  • Zorgen van ouders en Een duik in het gezinsleven: ook van iets langer geleden, maar nog steeds relevant. Welke strategieën gebruiken ouders in relatie tot hun kinderen? Wat betekent dit voor de gezinsdynamiek en waar maken ze zich zorgen over? 

Our solutions

Newsletter